Gangster City stadsspel te spelen in heel Nederland

Gangster City Game

Waan je in de misdadige wereld van de maffiosi en struin door de stad op zoek naar, geld, juwelen, goudstafen en diamanten. Zorg er voor dat jij met jouw bende er het eerst met de buit vandoor gaat. Maar let wel op, want er zijn meer bendes actief. Zij proberen met boobytraps, rookgranaten en mitrailleurs jullie de buit afhandig te maken.

Open snel amunitie kratten zodat jullie wapenarsenaal ook op orde is, en ga de strijd aan. Wees allert op politie want zij zitten jullie op de hielen. Vind je de bazooka , kijk dan uit naar de geldtruk, blaas hem op en pak een ton.

 

 

Hoe speel je deze City Game?

Alle bendes krijgen van Eventpoint drie speciaal toegeruste smartphones en drie walkie talkies mee. Op de telefoons kunnen jullie op elk moment het speloverzicht zien, zo weet je steeds waar iedereen zich bevind, of er politie is en of je een truck kan beroven. Boven aan het scherm zien jullie de waarde van de geroofde buit en het wapenarsenaal dat jullie in kunnen zetten. Voor het totaalbeeld zijn er geplastificeerde kaarten waarmee jullie de strategie kunnen bepalen.

 

 

 

Waarom deze citygame?

Een gave en actieve citygame midden in de stad. Geen saaie GPS tocht, maar fun vol competitie en teambuildingelementen.

Altijd midden in het centrum. Je komt op de bijzondere of historische plekjes van de stad en is goed te combineren met een hapje en drankje. Tips voor eten en drinken vind je ook op deze website. Eventpoint werkt samen met de gezelligste horeca gelegenheden

Welk team beschikt over de beste “boeven”

 

 

 

 

Voor wie zijn deze citygames geschikt?

De citygames organiseren wij voor veel verschillende groepen in heel veel steden. In principe is een citygame voor elke groep mogelijk. Wij advisern u graag om de juiste citygame voor uw groep uit te kiezen.  Hieronder ziet u een greep uit de groepsuitjes die wij reeds organiseerden Escape room

Informatie over deze citygame

Vanaf prijs € 18,50 p.p. (Zie prijzen)

Tijdsduur  ca. 2,5 tot 3 uur

Alle steden in Nederland

Inclusief alle benodigde materialen

Deskundige begeleiding

Spelevaluatie en prijsuitreiking

OFFERTE GPS MONOPOLY

Aanvraag citygame

  • Meerdere citygames
  • GPS Monopoly
  • GangsterCity
  • Escape room citygame
  • Sherlock Holmes moordspel
  • Kolonisten citygame
  • Hunted
streepjesboeven
Met uw “Gang” gaat u zoveel mogelijk kluizen (gebouwen) kraken, om er vervolgens met de buit vandoor te gaan. Maar pas op!!! Er patrouilleren (virtuele) dienders, en rivaliserende bendes proberen jullie een een hak te zetten in “Gangster City”
   

Misdaad loontGPS spel met smartphones ?

Het spel wordt gespeeld met maximaal 6 bendes die tegen elkaar strijden. Elke bende heeft de beschikking over 3 smartphones waarop real-time het speloverzicht getoond wordt, Verder heeft elk team 3 walkie talkies. Het spel duurt een van te voren ingestelde tijd. (Meestal 90 minuten). Nadat jullie de strategie bepaalt hebben gaan jullie met de GPS smartphones, kluizen (gebouwen) veroveren. Op deze smartphones zijn de andere “gangs” en de veroveringen real time te volgen. Voor communicatie over afstand krijgt elk team Walkie talkies.  

Spelkarakters

Er lopen verschillende personages in het spel rond. Allereerst jij zelf natuurlijk, maar ook je eigen bendeleden. Verder zijn er de andere bendes die ook real-time te volgen zijn. Na een tijdje komen er ook virtuele personages in het spel. Er patrouilleren een of meerdere politieagenten die jou kunnen arresteren. Als je gearresteerd wordt, moet je de politie omkopen, om weer vrijgelaten te worden en verlies je een aardige som geld. Gelukkig rijdt er ook een geldtruck rond die overvallen kan worden dit levert jullie zomaar een ton op. Je kunt de truck overvallen door deze met je bende te omsingelen, maar alleen als je in het bezit bent van een bazooka.  

Prijsindicatie: Tot 12 personen van af € 300,- 13-18 personen € 24, 50 p.p. 19-27 personen € 23, – p.p. 28 -54 personen € 22,50 p.p.

Prijzen zijn excl. BTW Incl. een consumptie  bij aanvang

 

Offerte City Games