Moordspel City Game

De stad is in rep en roer als de politie het levenloze lichaam van een jonge vrouw uit het water takelt. Wie heeft deze brute moord op zijn geweten? De omwonenden verkeren in shock, de dader is spoorloos verdwenen en het rechercheteam tast in het duister. Hoog tijd om een detective met een onberispelijke reputatie in de arm te nemen… Jou dus!

Sherlock Holmes City Game

Als een ware Sherlock combineer je logica en inlevingsvermogen met veldwerk om devoorafgaande gebeurtenissen te reconstrueren en zo het moordmysterie op te lossen. Speur door de stad naar aanwijzingen over het moordwapen. Win het vertrouwen van getuigen, want die hebben vaak waardevolle informatie over het uiterlijk van de dader.

Foto bewijs!

En, last but not least, leg je al je ingevingen direct vast op de gevoelige plaat – of je loopt het risico dat een andere detective met de eer gaat strijken. Ben je erachter waar de moord is gepleegd? Even een fotootje! Weet je ook hoe? Foto!

 

Na afloop ontvangt het winnende team een prijs.

Uiteraard ontvangen jullie ook de foto’s die tijdens het spel gemaakt zijn.  Dat wordt lachen tijdens de naborrel of diner. 

Beleef samen met je team dit spannende misdaad avontuur. Deze city game vraagt wat van jullie samenwerkingsvermogen. Ideaal als teambuildingsactiviteit, bedrijfsuitje, teamuitje of familie uitje.

 

 

Tarieven:

Deze City Game boek je al vanaf : €  per persoon

Kijk voor meer informatie over tarieven en voorwaarden op onze pagina tarieven en voorwaarden.